Till startsidan

Vad gör en blogg intressant?

Tävlingen är avgjord. Men titta på svaren här nedanför! Se också det vinnande svaret!

Vad gör en blogg intressant? Lämna din åsikt i kommentarsfältet nedan!


Kommentarer
Postat av: Patrik

Fina bilder blandat mer rolig/intressant text! Fin design gör bloggen mer intressant!

2010-05-11 @ 14:52:12
URL: http://patrikpetersson.blogspot.com
Postat av: M i z c a

En fin och välgjord design med bra och lättläst text. Bra språk.

En intressant blogg innehåller vardagliga saker med ärlighet och en stor skopa humor.

En intressant blogg fångar mig som läsare så fort jag kommer in, den uppdaterar ofta och gör att jag vill läsa mer hela tiden.

2010-05-11 @ 14:59:02
URL: http://rodeback.blogg.se/
Postat av: sania claus ★ - MODEBLOGG

fin design är viktigt för att man ska bli attraherad/intresserad som första intryck. varierade inlägg som är sköna för ögat, och så ska det vara kul/intressant att läsa. Inte massa svabbel.personen bakom bloggen får gärna vara intressant eller ha någonting intressant att dela med sig av.en blogg blir egentligen kort sagt intressant när den svarar på folks frågor. om folk vill veta vad senaste trenden är och man vill skriva om det så svarar man på frågan vad senaste trenden är. om folk undrar vad andra folk har för åsikter kring vissa saker kan man ta upp det.gärna sånt som berör jättemånga. exempelvis influensasprutan? lite så.det var mitt bidrag.

adios :)

2010-05-11 @ 14:59:20
URL: http://www.saniaclaus.se
Postat av: moaa

För mig så är en blogg intressant om man är väldigt öppen, så man släpper in läsarna på livet. Dock att man håller lite tillbaka, så att man blir lite mystisk/intressant.

Sedan så tycker jag att bilder är mycket viktigt, eftersom det ser för det första mycket trevligare ut, och läsare vill oftast se vad som händer, jag vill det iallafall. Tycker det är kul med tips, musik, gärna hårdrock osv.Kul tävling! :)

2010-05-11 @ 15:00:16
URL: http://moathemoses.blogg.se/
Postat av: Jessica - HairdesignerBilder, inte för långdragen text, utseendet på bloggen !

2010-05-11 @ 15:00:17
URL: http://jessicahallen.blogg.se/
Postat av: louise

Det skall vara inspirerande och lockande så att man vill kika in varje dag. Det är också viktigt med fin design.

Jag läste en gång i en tidning att om man ville bli en "populär" blogg skall man ha mycket bilder och små texter. Från början tyckte jag det verkade fel med lite text eftersom jag var ute efter mer text nästan hela tiden, men nu har jag fattat det- nu har jag inte lika mycket tid att vara inne på internet. Men jag läser fortfarande bloggar,självklart:)

Ibland är det kul med mycket text, men jag tror inte att man bara skall skriva om man har tråkigt och inte för att något har hänt, men däremot är det lite roligt om man kan skriva lite mer än vanligt när något speciellt har hänt.

En blogg behöver inte heller innehålla bilder t.ex. min pappa äger en blogg där han bara skriver vad han tycker om saker och ting. Men det är nog mest bara för vuxna, för ungdomar (för mig) är det nog mycket bilder och personer som har det lilla extra som man själv gillar , som t.ex. mode, fotografi osv.

en blogg enligt mig skall vara inspirerande, mycket bilder (fotogeniska helst), lagom med text, rolig, reser, en som har mycket på gång. En blogg där man får följa med och se personlighet/er.

hehe, det var mitt bidrag!

2010-05-11 @ 15:11:35
Postat av: Intima - en blogg om sex och relationer

En blogg ska vara lätt att förstå och ha en bra skriven text. Den kan handla om vad som helst men sålänge den är skriven på ett intressant och lockade sett. Designen ska vara fin och inte jobbig och ta för mycket fokus.

2010-05-11 @ 15:25:18
URL: http://intima.webblogg.se/
Postat av: Theréz

En blogg som innehåller en text som är anpassad till bloggens tema, om den har något tema. Gärna mycket bilder. Textkvalitén är också viktig, viktigare än man tror att den är. Läser man en text med för mycket stavfel och slarv tröttnar man lätt.

Sen blir man oftast mer inbjuden och nyfiken på en blogg som har en snygg design.

2010-05-11 @ 15:29:11
URL: http://therez.blogg.se/
Postat av: Fanny

Vackra bilder och en intressant personlighet

2010-05-11 @ 16:47:59
URL: http://dettrorjag.blogg.se/
Postat av: eeee

http://emmalindqviist.blogg.se

HJÄLP MEJ, säg vad du tycker !

2010-05-11 @ 17:02:46
URL: http://emmalindqviist.blogg.se/
Postat av: jolin

En blogg som ska fånga mitt intresse ska vara inspirerande. Jag vill se nytänkande. Något som är orginellt men slående. Gärna bilder med mening och text därtill. En blogg där man får tänka till och sätta sina egna tankar i spel.

En fin design är extremt viktig! Det är den som tar läsarens intresse, den som får läsaren att vilja se mer.

Jag tycker även att bloggen ska ha variation- Kunna skriva ett allvarligt inlägg men 2 timmar senare lägga in något roligt videoklipp.

Ägaren av bloggen ska självklart också ha en skön personlighet och bra attityd.

2010-05-11 @ 17:15:30
URL: http://zorro.devote.se
Postat av: irrelevant

Vad jag personligen tycker gör en blogg intressant är verkligen inte designen som jag sett att en hel del tycker, utan det är givetvis innehållet, ett intressant liv gör en blogg intressant, bra förklarade saker gör det än mer lättare att förstå och leva sig in i livet hos någon annan , mycket vad gäller en intressant blogg är också saker man kan relatera till, vad gäller sitt egna liv, det är vad jag tycker gör en blogg intressant iaf, mycket relativt ifrån individ till individ så att säga.

2010-05-11 @ 17:17:29
Postat av: Roxanna

Jag tycker att en blogg blir intressant när den innehåller mycket bilder. Bilder är nästan det viktigaste, men det måste även finnas en text till. Texten ska inte vara för lång, för varje gång jag börjar läsa en lång text slutar jag vid hälften, om inte mindre. För att jag ska fortsätta följa en blogg, måste den dela något av mina intressen. Jag tycker t.ex. om kläder. Är det då en person som själv älskar kläder just på den bloggen, så brukar jag ofta stanna vid den bloggen. Sen tycker jag det beror på personen också. Man ska känna att personen älskar att blogga, för då blir man själv glad genom att läsa den bloggen. Jag tycker inte om översittare, utan det ska vara en blogg där det finns ett glatt intryck, med bilder, lite text och tips på saker och ting. Det är då bloggen blir som mest intressant enligt mig! :-)

2010-05-11 @ 17:28:17
URL: http://rrroxanna.blogg.se/
Postat av: Johanna

Vad jag tycker gör en intressant blogg är dels en snygg design inkl. snygg layout. Uppdatering utgör en stor del av bra bloggande men även att man tar upp saker som rör de flesta, alltså inte bara sin egen vardag! Helst ska man ju också hålla sig till sådant man faktiskt kan något om! Och att man för fram sin personlighet i sin blogg, man ska inte låtsas vara någon helt annan utan istället varad det där lilla extra! ;)

2010-05-11 @ 17:30:17
URL: http://heltenkeltjohanna.blogg.se/
Postat av: Lisa

En bra bloggare har koll på vem som är målgrupp, och håller sig hyffsat till ett ämne och en stil. För stora textmassor tråkar ut läsarna, och dåligt språk med mycket stavfel och grammatikfel distraherar från innehållet. Designen är inte viktigast men får gärna vara originell så länge den är behaglig att se på och inte ger ett rörigt intryck. När jag ser att en blogg är väl genomtänkt och organiserad är det mer troligt att den visar sig vara intressant.

2010-05-11 @ 19:54:22
URL: http://barnpedagog.blogg.se/
Postat av: Sandra

Designen ska vara fin och välgjord så man känner att man vill fortsätta läsa bloggen. Den ska innhålla vardagliga saker som man gör, men även mycket bilder, det blir alltid roligare att läsa när man lägger in en bild.Det är även kul att dela med sig av tips till andra läsare. Och självklart ska man upptadera lagomt ofta och texterna får inte vara för lång så att man knappt orkar läsa igenom inlägget.

2010-05-11 @ 20:59:53
URL: http://nilssonsandraa.blogg.se/
Postat av: Elin

En bra blogg ska ha en snygg och ganska enkelt design. Man ska känna sig välkommen av headern.

Det ska vara skrivet i ett behagligt typsnitt med tillräckligt mycket text. Ingen gillar för långa inlägg.

Bästa är absolut om det är en massa bilder i bloggen, som inte är kopierade från internet allihopa.

2010-05-12 @ 13:12:07
URL: http://elinrobertson.blogg.se/
Postat av: Emma StarLeaf

Designen är viktigt, det är det första man ser. Sen ska det vara lättläst och enkelt att hitta. Den ska vara uppdaterad regelbundet och det ska finnas en röd tråd tycker jag. Bilder tycker jag också är viktigt, och även på personen som bloggar så man har en bild på vem det är som skriver. Roligast är det om det finns viodeblogg i bloggen också, så man får se mer av bloggarens personlighet.

2010-05-12 @ 13:12:14
URL: http://emmastarleaf.blogg.se/
Postat av: Laura

Det som gör en blogg intressant är när den är personlig, lagom öppen och har bilder. Bloggen bör uppdateras några gånger om dagen och får gärna ha en videoblogg då och då.

En simpel och snygg design på det hela gör susen.

2010-05-12 @ 13:34:28
URL: http://tossavanien.blogg.se/

Kommentera här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0

Fashionize.se
ForHair.se

<