Till startsidan

Varför ska vi följa din blogg?

Tävlingen är avgjord men titta på svaren här nedanför! Se också det vinnande svaret!
Följ vår blogg på bloglovin!

bloglovin

Kommentarer
Postat av: Fotograf Matilda Bäcker

För att den är precis som en bra blogg ska vara - snygg, ofta uppdaterad, lättläst, intressant och jättemånga fina bilder. Låter inte som ett svårt val för mig, klart man ska följa den!

2010-05-17 @ 14:25:57
URL: http://matildabacker.blogg.se/
Postat av: stephanie

för att min blogg tilltalar många.den handlar om allt mellan himel och jord.kram stephanie

2010-05-17 @ 15:03:45
URL: http://steffiis.blogg.se/
Postat av: kariin :D

För att Min blogg är intressant och den är väldigt rolig att läsa!

jag är desutom Hobbyfotograf så det är en massa ssuperfina bilder!

och så skriver jag lite om mitt liv o hur det utvecklas :)

och desutom n uska jag byta skola så jag kommer skriva om hur det är att gå från en trygg skola med många kompisar till en främande skola däe jag inte känner någon!

och uppdateras väldigt ofta oftast ett flertal gången om dagen :)

självklart att man ska följa den liksom!

2010-05-17 @ 15:07:29
URL: http://kaarinjaansson.blogg.se/
Postat av: M i z c a

För att det är hos mig det händer saker ;)

2010-05-17 @ 15:32:52
URL: http://rodeback.blogg.se/
Postat av: alice

Min blogg är enligt mig redan ganska rolig att läsa, den har fin design som faktiskt speglar sig på inläggen och mina bilder.Men att inte läsa min blogg är ett misstag. För jag vet vad som står på min planering nu fram över (mycket intressanta saker att läsa om) och speciellt till sommaren. Så varför inte börja redan nu?!+ Att jag lever ett liv ute på en ö som inte många här i sverige gör, så mitt liv sticker ut mycket från andras bloggar. Det kan ju vara roligt att veta hur men lever som jag. Alltså ute på en ö :D

Mycket natur och sånnt..Min blogg är bra, men kommer bli MYCKET bättre.

Och det LÅVAR jag!2010-05-17 @ 16:05:27
URL: http://alicelinneamattsson.blogg.se/
Postat av: Julia & natalie

Det är självklart att man ska läsa våran blogg där för att den är superkul! Vi lägger ut mycket bilder och musik på bloggen och vi har själv jättekul med att pyssla med den! Julia: Hej<3 jag ska få en videokamera i övermorgon så då kommer det bli väldigt mycket video inlägg för min del!:P Och det är nog ett + att vi har den tillsammans för att man får veta hur det är i olika delar av landet, för vi är kusiner och natali bor i norrland och jag i västergötland så det är nog mycket kul att läsa vår blogg!!!! :P Hejdå Ps. Rolig blogg!!

2010-05-17 @ 16:46:33
URL: http://nataliejulia.blogg.se/
Postat av: elina

För att min blogg handlar om allt möjligt och du kan värkligen hitta det mästa! Mode & trend, hudvård & smink, tävlingar, musik, vidiosar, resor och lite om min vardag!Sen får du underbara mode tips eller podrukt tips med mer... :D Så min blogg passar för alla! Du hittar det du letar efter! Om det är så att du behöver en bloggdesign så hittar du till och med det!Så därför ska man följa min blogg, för att den är till alla!

2010-05-17 @ 16:48:10
URL: http://elinaaz.blogg.se/
Postat av: MADDE ♥

Jo det som alla andra tycker om sin blogg + bättre! ♥

KIKA IN SJÄLV :D Höhö.

2010-05-17 @ 17:12:21
URL: http://imadeleine.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej!

Ett litet tips!

Om du gillar tv så finns det en nystartad tvsida som heter:

http://tvminnen.blogg.se

Du kan själv vara med och tycka till och påverka vad det ska stå om där.

2010-05-17 @ 17:44:09
Postat av: Fanny

För att jag är verkligt intresserad av det som jag skriver om på min blogg. Bloggen handlar mesdtadels om foto och det är en av mina allra största hobbies!

2010-05-17 @ 19:15:04
URL: http://dettrorjag.blogg.se/
Postat av: Emma StarLeaf

Min blogg är mer menad för tjejer/kvinnor. Och för dem finns det en massa tips om just det som tjejer/kvinnor alltid brinner för - skönhet.

Jag är även "eran" frisör genom bloggen, här kan man fråga vilka frågor man än har om hårvård och jag lovar alltid svar!

Och så får man följa med mina största intressen, som är såklart skönhet, mode, hårvård och att sy egna kläder.Min blogg handlar inte om dyra Dior, Chanel prylar, utan det handlar mycket om det som mitt slogan står för, "mode och skönhet för dig som inte har råd med det dyraste".Jag uppdaterar ofta, och lyssnar väldigt mycket på mina läsare, jag försöker skriva om det dem vill läsa.Sen är designen och texten väldigt viktigt, vilket jag tycker min blogg är bra med. Den är lättläst och det är lätt att hitta det man letar efter.

2010-05-17 @ 21:08:37
URL: http://emmastarleaf.blogg.se/
Postat av: Fotograf Annie

För att min blogg handlar mycket om fotografering och jag lägger ofta upp nya bilder. Jag driver företag som fotograf. Välskriven blogg med bra bilder helt enkelt ;)

2010-05-17 @ 22:41:42
URL: http://anniesfotografier.blogg.se/
Postat av: emma

Min blogg handlar om mig, vad jag gör, hur jag mår och en gnutta kläder.Vi vet ju att en del har du valt att starta en provocerande blogg som ger uppmärksamhet, där jag måste erkänna att kissie slagit igenom. Jag använder däremot min blogg för eget syfte. Ser det lite som den förnyade dagboken, att själv kunna läsa allt jag skrev i tonåren - tror jag personligen kommer kunna hjälpa mig i många framtida situationer. Eller kanske till att bli en supermamma i framtiden ;)Så varför man ska läsa min blogg är för att den möjligtvis ger inspiration till andra läsare, att jag bara är mig själv,och helt enkelt berättar för mina läsare hur en tonåring tar sig igenom dessa hårda och tuffa stunder som kan dyka upp. Eller också för att jag är en otroligt skön brud som älskar att umgås med mina vänner! :)2010-05-17 @ 22:52:01
Postat av: Tammy

Därför min blogg är helt enkelt rätt charmig ;) Den handlar om mig min dotter och min bebis i magens, vars pappa har lämnat oss. Hur jag tar mig igenom vardagen, och det blir mer och mer intressant ju närmre födsel jag kommer!Sen är jag bara allmänt gullig också ;)

2010-05-17 @ 23:11:39
URL: http://bemybee.blogg.se/
Postat av: alexandra - VADFANSKAJAGHETA.SE

Min blogg inspirerar många tjejer varje dag, vad det gäller mode och inspiration. Jag försöker även peppa och göra mina läsare glada eftersom dom är dom viktigaste för mig:)

2010-05-18 @ 02:44:33
URL: http://vadfanskajagheta.se
Postat av: Oscar

För att jag är ensam om min nisch <b>unisex</b> och för att jag försöker förmedla ett budskap och inte bara bloggar för att. Mitt buskap är <b>kläder har inget kön!</b> Sen är jag mig själv och skriver ibland helknäppa inlägg. Min blogg är min dagbok!

2010-05-18 @ 03:08:55
URL: http://oggy.blogg.se/
Postat av: Oscar

Whoops! Det där blev inte snyggt, trodde att man fortfarande kunde göra text fet eller kursiv i kommentarer. Nu känner jag mig helt plötsligt inte alls lika bloggvan.

2010-05-18 @ 03:11:57
URL: http://oggy.blogg.se/
Postat av: Lisa

Jag tycker att ni ska följa min blogg eftersom att man blir så glad av den. Jag älskar att fota så därför kryllar bloggen av färgglada bilder! Mina texter är också väldigt trevliga att läsa och även dom ger en positiv känsla=)!

2010-05-18 @ 10:01:56
URL: http://lisani.blogg.se/
Postat av: Anna

för att min blogg innehåller mycket bilder, och jag är inte rädd för att skriva vad jag tycker och tänker. Och även att jag har en ganska intressant blogg, jag ska klara 3 års gymnasium på 1 år ;)

2010-05-18 @ 10:06:27
URL: http://annnaaah.blogg.se/
Postat av: cassandra

Läs min blogg för jag lägger upp saker om lite allt möjligt. Jag skriver inte för långa inlägg eftersom jag personligen tycker det är jobbigt och tråkigt att läsa evighetslånga inlägg. Foton jag tagit själv kommer upp rätt ofta. Jag visar även upp det jag senast köpt osv.

Puss!

2010-05-18 @ 10:09:49
URL: http://cassandraam.blogg.se/
Postat av: intima - en blogg om sex och relationer

Man ska följa våran blogg för att det är en rolig och intressant blogg om sex. Det är inte heller en sexblogg som har för naket eller för mycket detaljer som gör så att man blir obekväm. Den är varierande och underhållande och alla åldrar kan få sig ett skratt.

2010-05-18 @ 12:28:39
URL: http://intima.webblogg.se/
Postat av: Patrik | Bloggliv.WS | Livet i Bloggform

För att ibland dyker det upp ett väldigt läsvärt inlägg. Om du inte följer bloggen kommer du garanterat att missa det. Vad det handlar om? Den som följer får se...2010-05-18 @ 13:12:03
URL: http://bloggliv.ws
Postat av: JESI.BLOGG.SE - Du vet att du vill läsa

Därför att det är alltid bra att utforska nya bloggar stora som små, och på det sättet hitta nya favoriter. ja, tex min då.

2010-05-18 @ 16:17:15
URL: http://jesi.blogg.se/
Postat av: darjish:- Glam and heavy metal

För att jag har en nischad och välskriven blogg. Det dominerande inslaget är musikgenren metal, och självklart mitt egna liv. Tipsar om nya band och tar med dom senaste nyheterna. En länkning skulle kanske få fler att få ögonen för världens bästa musik! :D

2010-05-18 @ 18:03:22
URL: http://assonfire.blogg.se/
Postat av: Sara - Ensamstående mamma

För att i min blogg får man följa mig som studerande och ensamstående mamma.. Jag skriver mycket om hur jag lyckas pussla ihop mina dagar och ekonomin, vilket inte alltid är det lättaste. Jag bjuder på många bilder och skriver om sonens framsteg. Samtidigt som jag kan skriva ytligt, så skriver jag även djupt.Mina inlägg är inte jobbiga att läsa, jag använder mig av styckeindelning och tycker att det är viktigt att stava rätt, just för att mina läsare ska vilja läsa utan att det ska kännas jobbigt för dom.Kika gärna in hos mig!

2010-05-18 @ 18:03:44
URL: http://dolphin.blogg.se/
Postat av: Jenny^^

Sweet and Funny, skriver om min vardag och massa annat skoj =)

2010-05-19 @ 23:12:07
URL: http://jennylovesyou.blogg.se/

Kommentera här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0

Fashionize.se
ForHair.se

<