Till startsidan

TA STÄLLNING!

Tävlingen är avgjord.


Kommentarer
Postat av: Stinaa

Det är Viktoria som ska gifta sig , inte ärkebiskopen. Det är Viktorias bröllop och hon kommer antagligen bara att gifta sig en gång då borde det väl andå vara helt upp till henne hur hon vill att bröllopet ska arta sig ?!. Ärkebiskopen menar ju på att om hon går fram med sin pappa så vill man inte bekämpa jämnsställdheten men det är ju bara helt taget från ingenstans. I USA blir nästan alla framlämnade av sin pappa och det är ingen som gnäller där. Nej jag tycker att det är viktorias dag , så hon borde få bestämma själv hur det ska bli. Det är inte svenska folkets jobb , och absolut inte ärkebiskopens !!!!!!!!

2010-05-20 @ 12:03:22
URL: http://ztinagunnarssons.blogg.se/
Postat av: Lisa

Va, vad har han med det att göra? Trodde det var vanligast att bli lämnad av far, så har jag alltid tänkt mig det. Låt den stackars människan bestämma över sitt eget bröllop.

2010-05-20 @ 14:11:51
URL: http://barnpedagog.blogg.se/
Postat av: Fotograf Matilda Bäcker

Jag tycker att hon varken ska gå fram med sin pappa eller med Daniel. Jag tycker hon ska gå fram med ärkebiskopen, eftersom han uppenbarligen vill delta och lägga sig i bröllopets detaljer långt över de gränser som är en ärkebiskops rätt.

2010-05-20 @ 15:38:00
URL: http://matildabacker.blogg.se/
Postat av: elina

Det är ju viktoria som ska gifta sig och därför tycker jag att dom ska göra som hon vill! det är ju inte ärkebiskopen som ska gifta sig! Ärkebiskopen kan ju bestämma hur den ska ha det på sitt brölopp.

Och det skulle ju vara kul för viktoria att gå med sin pappa innan hon överlämmnas till daniel!

Och varför inte låta henne få som hon vill för hon kommer tydligen bara gifta sig en gång!

2010-05-20 @ 15:46:46
URL: http://elinaaz.blogg.se/
Postat av: M i z c a

Det är hennes bröllop, varför skall andra lägga sig i hennes val.. varför kan hon inte få gå med sin far om hon själv vill det?

2010-05-20 @ 19:40:50
URL: http://rodeback.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jag tycker att det låter korkat! Vad är det för skillnad på om hennes far eller blivande man drar fram henne längs med altargången? Om ärkebiskopen vill att hon skall främja jämnställdighet så bör hon väl gå själv? Av egen fri vilja. (fast jag tycker att hon skall få göra som hon vill, jag hade också valt att gå med min pappa)

2010-05-20 @ 20:02:41
URL: http://busamedemla.se
Postat av: Anonym

Det är Victorias vigsel, det är inte ärkebiskopen's. Jag tycker Victoria borde få överlämnas av fin pappa om hon vill det, det borde ärkebiskopen kunna acceptera.

2010-05-20 @ 22:00:14
Postat av: Elin - Blueebarry

Det är Victorias vigsel, det är inte ärkebiskopen's. Jag tycker Victoria borde få överlämnas av fin pappa om hon vill det, det borde ärkebiskopen kunna acceptera.

2010-05-20 @ 22:00:36
URL: http://blueebarry.blogg.se/
Postat av: Eva-Lena

Det är Victoria och Daniel som gifter sig så självklart är de de själva som bestämmer hur de vill ha det, men jag tycker att de borde gå fram tillsammans. Vi behöver väl inte ta efter USA i allt. Det är en amerikansk sed och vi har inte den sedan här, trevligt om de värnade om det svenska och då också går altargången fram tillsammans som två självständiga människor som älskar varandra och vill leva tillsammans :).

2010-05-20 @ 22:09:27
URL: http://elr156.wordpress.com
Postat av: Josefine

vad har det med jämställdhet att göra? hon går ju fram med en man i vilket fall. det ärkebiskopen försöker göra är ju mer ojämställt, HAN försöker bestämma över henne.

2010-05-20 @ 22:12:04
URL: http://worldspinner.blogg.se/
Postat av: Giia

Victoria blev född in i sin roll, det var ingenting hon valde. Hon har inte haft många egna val, utan det har varit hennes arv som styrt och ställt. Hon kommer nog inte ha så många val framöver heller. En sak man däremot aldrig borde ta ifrån någon är den stora dagen - bröllopsdagen. Det är första och kanske sista gången hon gifter sig, och det är ingenting som någon annan än hon och Daniel borde lägga sig i. Tråkigt nog så har hon redan fått bröllopet uppstyrt av anställd personal, för så "ska" det vara när man är kronprinsessa. Det är ingen som tänker på hur det "ska" vara när man är kvinna. Nej, lägg dig inte i ärkebiskopen. För vill hon så borde hon, precis som alla andra kvinnor i världen.

2010-05-21 @ 09:57:37
URL: http://idagabrielle.blogg.se/
Postat av: julia

Det är victoria som ska gifta sig och därmed är det hennes val hur hon vill ha sitt bröllop. Det är också hon som ska minnas sitt bröllop och glödjas av det. Om hon vill bli överlämnad av sin pappa har hon sin fulla rätt. Det är ju faktiskt inte ärkebiskopen som ska gifta sig, även om han hade önskat;)

2010-05-21 @ 19:00:40
URL: http://juliasundstroms.blogg.se/
Postat av: Jenn

Tänk att han ens blandar sig i det!!!!!?????

Det är ju brudparets val, och enligt gamla traditioner så brukar detu vara bruden pappa som ger bort henne! Det är helt deras val!!!

2010-05-27 @ 00:28:38
URL: http://barbados.blogg.se/

Kommentera här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0

Fashionize.se
ForHair.se

<