Till startsidan

Säg din åsikt!

Lämna din åsikt i kommentarsfältet nedan! Den får handla om det du vill! Tack för att du delar med dig av just din åsikt!

///Maria


Kommentarer
Postat av: elina

Tänk så skulle sverige vara ett land där man inte fick säga vad man ville! Då skulle vi inte kunna ha denna tur att på skriva våra åsikter här och vinna ett fantastiskt pris!

Så jag älskar värkligen att vi får skriva och säga vad vi tycker!

Så varför klaga när man har jätte mycket att vara glad för?

2010-05-19 @ 17:51:00
URL: http://elinaaz.blogg.se/
Postat av: M i z c a

Min åsikt idag är att jag tycker ni gjort ett väldigt bra jobb med denna bloggen, för ibland har man något man vill få ut sig men inte vill ta det med någon eller skriva på sin blogg, då kan man gå in här och skriva och man vet att ni i redaktionen läser :) Toppenintiativ!

2010-05-19 @ 18:11:37
URL: http://rodeback.blogg.se/
Postat av: elina

Min åsikt handlar om rökning!

Jag är faktist imot det, vad är det aom är nödvändigt med att röka? Vist en den tycker det är coolt men det finns så mycket annat som är coolt och som är så mycket bättre, man förstör ju nästan sitt liv med att röka, man dör tidigare och vad är det för vits med det?!

Jag skulle värkligen önska att det var lätt att sluta röka så alla som vill sluta har lätt för det... Jag är stolt över att jag inte har rökt en enda gång och jag har inga planer på att ändra det :D

2010-05-19 @ 19:11:32
URL: http://elinaaz.blogg.se/
Postat av: M i z c a

Min åsikt gällande rökning :) Blev inspirerad av Elina trots att jag skrev om det häromdagen på min blogg.Varför inte sluta tillverka skiten istället för att förbjuda rökning på diverse platser? Om man avtar på tillverkningen och slutar helt finns det ju inga cigg att tillgå och jag tror det är lättast sätt att få alla att sluta!

2010-05-19 @ 20:50:00
URL: http://rodeback.blogg.se/
Postat av: Jenny^^

Min Åsikt :

Tycker folk borde sluta hata så mycket !

Vi alla behöver mer kärlek, hat finns det så mycket redan i världen så det behöver inte föddas mer...

Mer komplimanger till alla , tror faktiskt vi alla hade tyckt om oss själva och andra mer då.

Man vinner inget på att vara girig och elak till slut mår man inget bra av det.

Mitt lilla ordspråk " Var inte elak, försök och förstå och var snäll även när det är som jobbigast, det lönar sig alltid "karma finns överallt"Kram på er & ta hand om er =)

2010-05-19 @ 23:10:35
URL: http://jennylovesyou.blogg.se/
Postat av: Erika

Min åsikt är om Poliserna i sverige.Jag och mina kompisar sitter och har trevligt vid en hamn här i stan med lite vin och jordgubbar, vad händer då? Jo vi ser polisen komma mot oss, vi gömmer snabbt undan allt vin och ser sådär oskyldiga ut. De kommer och berättar att det är förbjudet att dricka på allmän plats, vilket vi vet men vi gör i alla fall. De far runt och letar ungdomar som dricker på allmän plats, men inte tar de fast Alkisarna som sitter på en bänk mitt i stan och dricker helt öppet nej. Inte heller tar polisen fast de som är väldigt påverkade av allt möjligt, nä de letar barn som cyklar utan hjälm, ungdomar som kör moped och dyligt, de gör inte mycket åt de "viktigare" sakerna som händer utan de lägger sin energi på att göra små onödiga saker. Så Polisen skärp till er och börja arbeta med alla knarkare som finns och alla som kör bil olagligt, viktiga saker helt enkelt, för vad ni än säger så kommer inte barnen att börja använda cykelhjälm.

2010-05-21 @ 21:21:44
URL: http://erikavikstrom.blogg.se/
Postat av: Katt

Jag tycker att det är helt absurdt att Bloglovin' "gör reklam" för pro-ana-bloggar (genom funktionen "andra som gillar den här bloggen gillar även:")! 1% av kvinnor mellan 12 och 25 år drabbas av sjukdomen och för ca 15% av de som drabbas leder den till döden. Sjukdomen kryper dessutom bara längre och längre ner i åldrarna. Hur kan någonting sådant premieras?Jag undrar hur många unga tjejer som varje dag loggar in på Bloglovin', får tips om en pro-ana-blogg och tar det första steget in i helvetet. För det ÄR ett helvete. Ett livsfarligt (och för många livslångt) helvete.

2010-05-21 @ 21:36:13
URL: http://catipat.blogspot.com
Postat av: M i z c a - FOTOTÄVLING!

Kommentar till Katt.Men det är ju bra om sådana bloggar visas så kan dom som är drabbade eller oroade för det gå in och läsa på och kanske lära sig att handskas med det och bli bra självmant. Det är ju inte bara negativt, även om jag förstår vad du menar.

2010-05-22 @ 10:14:15
URL: http://rodeback.blogg.se/
Postat av: M i z c a - FOTOTÄVLING!

Jag har länge tänkt på gymnasievalen som de flest ungdomar måste göra. Hur många 14-15åringar vet vad dom vill göra resten av livet? När man gått i skolan nio år och skall välja linje till tre år till så tror jag inte det är många som orkar tänka på hur framtiden blir om man väljer si eller så.

Man väljer det man är intresserad av, eller det som kompisen gör. Naturligt!Men det är ens egna val gällande sin linje, det är en själv som skall gå i tre år till, det är en själv som skall kämpa med skolan och ha nytta av den, så varför får man inte bestämma själv?

En del ungdomar har föräldrar som lägger sig i och säger att dom måste välja det eller det just pga deras betyg. Strunta i betyget, man kan ha bra betyg och välja en linje man vill gå på trots att den har lite lägre intagningsbetyg.Du skall gå där i tre år, du skall ha nytt av dina sista skolår. Gör valet själv!

2010-05-22 @ 10:17:18
URL: http://rodeback.blogg.se/
Postat av: M i z c a - FOTOTÄVLING!

Vi svenskar är underliga! När det är vinter och kallt klagar vi på vädret och vill ha sommar och sol men så fort solen tittar fram och vi svettas så vill vi ha tillbaka kylan! Varför kan vi inte vara nöjda någongång?

2010-05-23 @ 17:27:25
URL: http://rodeback.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Min åsikt är om negetiva kommentarer.Varför kan man inte bara hålla sin käft istället för att medvetet såra någon. Man framställs bara som en sämre människa. Även om personen i fråga inte tar åt sig så ska man ändå hålla inne med sina dåliga kommentarer för sig själv. Som tex Jsutin Bieber. jag älskar hans musik och det han gör. Jag tycker han är fantastisk. Men så fort jag säger det till någon hhör jag bara kommentarer som "Han är Bög", " Han sjunger som en tjej" Visst Justin blir inte sårad av det, även om han vet om det men Jag blir sårad i hans ställe. Det gäller även när någon säger något elakt till någon annan. det behöver inte ens handla om vad jag tycker. SÅ SLUTA KALLA ANDRA FULA SAKER och skapa en bättre värld. Tack för mig !

2010-05-24 @ 21:13:10
URL: http://essatjej.blogg.se/
Postat av: M i z c a - RÖSTA PÅ DIN FAVORITBILD!

Sverige är ett riktigt ego-land!!

Vi har svårt att hjälpa andra, svårt att be om hjälp, svårt att ge beröm och ta emot komplimanger!

Vi är i våran egna lilla bubbla.

2010-05-24 @ 22:00:31
URL: http://rodeback.blogg.se/
Postat av: M i z c a - RÖSTA PÅ DIN FAVORITBILD!

Många säger att studenterna lever knapert och lever på nudlar varje dag för att överleva. Men jag tror bara det är en myt, för mer än hälften iallafall lever nog ganska bra trots bidrag från CSN att endast leva på! Man får prioritera rätt, välja det man tycker är lämpligast med tanke på sina pengar. En del kan leva som kungar/drottningar och äta ute varje dag, men frågan är då om dom väljer att avstå från något annat så dom kan äta?Man får helt enkelt tänka sig för, prioritera rätt och leva så bra man kan göra!

2010-05-27 @ 09:58:25
URL: http://rodeback.blogg.se/
Postat av: Erickah

Min åsikt idag Torsdag:Varför ska sex anses så syndigt? Innan religionen intågade i vårt avlånga land var det en del av den naturliga vardagen att ha gruppsex eller visa sig naken offentligt. Nu åker man på böter för att visa upp en kropp som man så naturligt föddes med... UTAN kläder!

2010-05-27 @ 14:12:46
URL: http://snackaomsex.blogspot.com/
Postat av: Fanny

Det är ju så sjukt skönt att sova på fjäderkuddar! De är mjuka, puffiga och svala. De är underbara. Förutom att det sticker ut fjädrar ur dem. Det sticks och gör ont! Fixa sköna fjäderkuddar som inte sticks..!

2010-05-29 @ 12:32:24
URL: http://dettrorjag.blogg.se/
Postat av: Richard

I år har Sverige presterat ett historiskt fiasko i den europeiska melodifestivalen (eller Eurovision Song Contest som det så vacket heter) genom att inte ens gå till finalen. Detta fiasko kommer efter flera år i rad med ytterst blygsamma placeringar i finalen. Varför har det blivit så här? Är det för att vi inte gör bra musik i Sverige? Nej det stämmer inte. Svenskar kan absolut göra bra musik. Vi har flera duktiga låtskrivare som i flera år levererat låtar till världsartister. Dessutom är inte mindre än fem låtar i årets melodifestivalfinal i Oslo skrivna av svenskar, fast de råkar framföras och representeras av andra länder.

Nej, anledningen till att det går så enormt dåligt för Sverige är att den svenska urvalsprocessen är förlegad. De 32 bidragen som får vara med i deltävlingarna där hemma är garanterat inte de bästa av alla låtar som skickats in. Redan där är det kört. När sedan svenska folket ska säga sitt i omröstningen blir det ännu värre. Medelsvenson bestående av barnfamiljer och äldre tittare har ju ingen koll på musik. De känner inte igen en potentiell Europavinnare när de hör den utan röstar kategoriskt fram skitlåtar som på sin höjd platsar i allsång på skansen. Det måste förändras. Betydligt större vikt måste ges till en internationell jury och till unga människor som har koll på modern musik. Det är unga som styr hur hitlistorna ser ut. Detta förhållande kan man inte rucka på i melodifestivalen. Då blir detta en kvasitävling som endast syftar till att ta fram artister som kan vara med i program av typen "Allsång" och "Så ska det låta".

SÅ skärpning SVT. Sverige är bra på musik och det ska synas även i Eurovision Song Contest tycker jag.

Tack för ordet.

2010-05-29 @ 22:39:01
Postat av: Marica ☆ Rödebäck

Man kan inte förneka att internet och datorn har förändrat samhället och människorna! På ett eller annat sätt. För vissa är det bra, för andra mindre bra! Men förändring har skett.

Man vågar kanske inte vara sig själv IRL men bakom en skärm kan man göra/säga precis vad man vill. Vet dock inte om det är så bra, jag menar, vore det inte bättre att man vågade vara sig själv utan datorns hjälp?

2010-06-01 @ 20:00:39
URL: http://rodeback.blogg.se/
Postat av: elina

min åsikt är om skolavslutningar! Alla förväntar sig ju nästan att man ska komma i en jätte fin klänning och inte samma som förra. Men vad är det igentligen för vits att köpa en klänning för ganska mycket och ha den en timme sen hänger det bara i gaderoben? Jag köpre klänningar till skolavslutningar men i år tänkte jag inte lägga ner så mycket pengar på en. Och så klart ska man köpa en fin klänning till balen och studenten! Det hör liksom till. Men att köpa en ny varje år för ganska mycket pengar som man bara använder en timme är ganska onödigt igentligen!

2010-06-03 @ 20:57:31
URL: http://elinaaz.blogg.se/
Postat av: Johanna Behrendtz

Jag har funderat över ordet "nöjd" finns det någon människa i hela världen som är helt nöjd? Det finns ju ofta alltid något man vill ha eller saknar? man ser i media om folk som varit nära på att förlora någon nära , är det först då man inser vad man har och att man skall vara glad & nöjd för det man har?

2010-06-04 @ 15:27:04
URL: http://behrendtzs.blogg.se/
Postat av: Marica ☆ Rödebäck

Om det här med dom nya hastighetsskyltarna skall vara bra måste dom fungera. Jag syftar inte på dom nya hastighetsbegränsningarna utan dom där stora neonskyltarna med sändare som känner på sig om en bil kör för fort eller inte!

Klart att den skall börja lysa och visa om en bilist kör för fort men då skall den inte börja blinka när man är en kilometer innan ny hastighet!! Skärpning! Annars tar man inte det på allvar som man faktiskt borde göra.

2010-06-07 @ 19:07:48
URL: http://rodeback.blogg.se/
Postat av: sofia

dom flesta unga mödrarna i sverige kollar på den serien med samma namn på kanal 5, och då kan man undra varför skaffar man sig barn så tidigt? många klarar av sina barn, och vissa är helt enkelt inte mogna för det, att få barn är inget man bara kan göra och sedan lämna bort när det blir för jobbigt, utan det är ett heltidsjobb i 18år framåt, sedan har man reflekterat över hur många det faktiskt är som går isär efter dom får barn, är så tråkigt, mitt tips till alla, unga som äldre.. använd preventivmedel om ni inte är beredd på ett heltidsjobb

2010-06-12 @ 08:02:24
URL: http://zerphina.blogg.se/
Postat av: Catrin

Hittar inte er mailadress.. antingen e jag blind.. eller så missuppfattade jag det hela.. Keep up!

2010-06-14 @ 00:52:10
URL: http://blogg.passagen.se/catrin-tin
Postat av: Rikard

Förbjud vuvuzelorno genast!

Jag pratar förstås om tutorna som den sydafrikanska fotbollspubliken blåser i under varenda match hittills i fotbolls-VM. Detta hemska ljud gör att vi som TV tittar knappt orkar ha ljudet på. Kommentatorenas röster dränks i det, spelarna hör inte vad dom säger till varandra och lagledarnas direktiv når inte ut på planen. Publiken försvarar sig med att detta är en tradition som skapar rätt stämning runt matchen. Personligen tycker jag att det blir dålig stämning. Arrangörerna borde ha tänkt på detta innan VM började

2010-06-14 @ 14:19:41
Postat av: Richard

Vad hände egentligen med klimathotet?

Jag bara undrar för när jag var ute ikväll kunde jag inte låta bli att notera hur kyligt det var. Milda makter, det kändes som om sommaren redan var slut, innan den ens hunnit börja. Och jag som i min enfald trodde den globala uppvärmningen skulle göra livet här i Norden riktigt drägligt för oss.

Förresten så har det väl blivit väldigt tyst om allt det där. Klimathotet alltså.

För ett par år sedan skrevs det och snackades det ju överallt om hur varm Jorden skulle komma att bli.

Personligen tror jag att det bara kommer att bli kallare och kallare. Och det gör egentligen ingenting. Jag ska nämligen jobba hela sommaren och då vill man ju ....! Ja, ni förstår nog vart jag vill komma.

Hur som helst! Fram med jackor och tröjor för den svenska sommaren är här.

Tack för mig! Hej!

2010-06-15 @ 21:16:03
Postat av: Richard

Vad hände egentligen med klimathotet?

Jag bara undrar för när jag var ute ikväll kunde jag inte låta bli att notera hur kyligt det var. Milda makter, det kändes som om sommaren redan var slut, innan den ens hunnit börja. Och jag som i min enfald trodde den globala uppvärmningen skulle göra livet här i Norden riktigt drägligt för oss.

Förresten så har det väl blivit väldigt tyst om allt det där. Klimathotet alltså.

För ett par år sedan skrevs det och snackades det ju överallt om hur varm Jorden skulle komma att bli.

Personligen tror jag att det bara kommer att bli kallare och kallare. Och det gör egentligen ingenting. Jag ska nämligen jobba hela sommaren och då vill man ju ....! Ja, ni förstår nog vart jag vill komma.

Hur som helst! Fram med jackor och tröjor för den svenska sommaren är här.

Tack för mig! Hej!

2010-06-15 @ 21:16:04
Postat av: Richard

Man ska leva i nuet!

Det är helt självklart egentligen, men ändå är det väldigt få personer som gör det. De flesta människor är överallt utom i nuet. Så är det. Människor vill alltid göra det man inte gör!

Ja är det inte lite så, när man tänker efter.

Har man inte ett jobb så handlar det mycket om att få ett jobb. Att jobba blir en drömtillvaro. Att få vara med. Ha någonstans att gå till. Man finns. Man räknas. Men när man får ett jobb då ändras allting mycket snabbt. Då kretsar plötsligt mycket om att få vara ledig. Att få någon extra semesterdag. Att få sluta tidigare ibland osv. Helt plötsligt är ledigheten en drömtillvaro.

Ett annat exempel är att om man ska man gå på restaurang så är målet att komma dit, men när man väl är där så blir målet snart att komma därifrån. För man ska hela tiden vara just där man inte är. Just så lever många människor sina liv idag och det kan inte vara vettigt. Jag tror att människor måste lära sig att leva i nuet. Inse att det är bra som det är. Just här, just nu! Åtminstone är det inte speciellt mycket bättre någon annanstans, någon annan gång.

Så lev här och nu, men glöm inte bort att leva för evigt!

2010-06-23 @ 22:59:16
Postat av: Richard

Fotbolls-VM håller på att bli en skandal!

Rent domarmässigt alltså.

Vet inte hur många matcher som avgjorts av mer eller mindre horribla domartavlor. Englands bortdömda mål är naturligtvis det mest extrema som rent av skänker ett löjets skimmer runt hela turneringen. Situationen är ohållbar och helt absurd. Världens allra bästa fotbollsspelare är samlade till världens största idrottsevenemang och så hänger så mycket på ett antal klantskallar till domare. Det löjligaste av allt är att lösningen finns där och det har den gjort länge. Jag pratar förstås om måldomare och målkameror tillgängliga för domarna. Hur enkelt som helst. Sådana hjälpmedel har till exempel funnits länge inom ishocheyn och har självklart varit till stor hjälp när det gäller att få domarna att döma så rättvist som möjligt. Och det är ju det domaryrket går ut på. Internationella fotbollsförbundet har dock varit obevkliga i den här frågan. Det var man även så sent som i våras då dylika moderniteter avfärdas med bestämdhet. Motivering; det skulle bli för dyrt. Dessutom skulle det förstöra spelet. Självklart är det mycket tunna argument. Det bästa sättet att förstöra spelet måste ju vara att döma bort regelrätta mål och godkänna regelvidriga. Nej bakom detta motstånd mot måldomare och repriser döljer sig förmodligen något helt annat. Vad vet jag inte, men rent generellt är det ju så att med sämre översyn blir möjligheten att muta domare desto större. Jag vill inte gå så långt som att påstå att vissa domare varit mutade, men det kan inte uteslutas. Hur som helst måste någonting göras redan till nästa stora mästerskap. Det blir roligast så, både för spelare och publik. Vi får hoppas att inga fler matcher i detta mästerskap kommer att präglas av domarmissar av det slag vi sett hittills och att det bästa laget vinner på riktigt gjorda mål.

Tack för ordet!

2010-06-29 @ 23:30:40

Kommentera här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0

Fashionize.se
ForHair.se

<