Till startsidan

Tidigare åsikter.

Ta del av några av de tidigare åsikterna!


Kommentarer
Postat av: Maria

Jag har en hiss och en diss till folk inom servicebranschen, som visserligen är väldigt stor.Hiss går till en kille på Tele2's support. Han gjorde min dag! Han tog sig tid, han lyssnade och han hade kvar mig tills han hjälpt mig lösa mitt problem. Ros till sådana människor!Dissen går till Transportstyrelsens "support". Jag vet att de har mycket att göra osv. Men, ger det dom rätten att ge korta, otrevliga svar? Först och främst, telefonkön är värdelös. Ibland är "alla köplatser upptagna", ibland säger rösten "vi beräknar besvara ditt samtal inom 48 minuter". Okej, på vår hemtelefon har vi ingen högtalarfunktion eller headset. Så då får jag sitta där med telefonen i örat i 48 minuter och emellanåt få höra "det är fortfarande kö. tack för att du väntar", precis som att jag har något val om jag vill ha svar på mina frågor. Några gånger blir man urkastad ur kön efter 15-20 minuter och så får man stå i långa kön på nytt. Varför inte ta in fler som svarar i telefon? Eller ordna som många andra företag har, att man får trycka in sitt telefonnummer så att dom ringer upp?

Och sen när man väl kommer fram är det någon sur äldre kvinna som svarar, och jobbar inte alls där för att ge ett gott intryck utav Transportstyrelsen.

Nej, Transportstyrelsen har de senaste veckorna framkallat både en och hundra svordomar!Detta var bara ett exempel. Så, kort & gott, in med fler trevliga inom serviceyrket. Det är för många företag/organisationer deras ansikte utåt!

2010-05-06 @ 14:45:15
Postat av: elina

Jag vill värkligen hissa kärlek! Det är så underbart särskilt när man blir kär... Det licksom pirrar i hela kroppen och det känns så härligt så man inte ens kan förklara det! Sen blir det så härligt när man vet att personen älskar en tillbaka...Sen vill jag dissa dom som pratar folk bakom ryggen! Det är värkligen taskigt. Jag fick ett sms en gång där det stod att (min bästis då) var elak och inte hade något hjärta! Heregud vad arg jag blev... Min bästis såg sms:et sen och blev jätte arg me så vi började bråka med kompisen som skickat det! Men nu vill hon ha oss tillbaka för hon inte har några anndra vänner. Hon har gjort så förr mot oss så sånt hatar jag värkligen och vill dissa dom som gör så!Hihi inte så bra men man kan ju alltid hoppas på det bästa!

2010-05-06 @ 15:08:10
URL: http://elinaaz.blogg.se/
Postat av: M i z c a

Jag stör mig så på dessa personer som tycker vi skall åka mer kollektivt och låta bilen stå. Men hur lätt är det på en skala om man bor på landet?

Jag menar, här går nästan ingen kollektivtrafik så man kan komma till och från jobben. Dessutom är ju buss/tågbiljetterna så dyra att det lönar sig faktiskt att ta bilen!

Det skall inte kosta över 50:- att åka tur o retur på 4km, det skall inte kostar 200:- att åka tur och retur 5 mil.Om man sänker priset på biljetterna (så alla har råd att åka) samt utökar tiderna väldigt så tror jag iallafall att jag skulle ta tåget oftare.

2010-05-06 @ 15:12:34
URL: http://rodeback.blogg.se/
Postat av: sara

Jag känner verkligen att jag har lyckats!Under det senaste året och jag tillverkat, designat och sålt egengjorda smycken. Till en början låg det på hobby nivå med nära och kära som köpare. Men idag, har jag tagit steget längre.

Numera säljs mina smycken dels i en butik i centrala Göteborg men också på en webbsida; www.beautyinsideout.se.

Känner mig så glad, stolt och lycklig över att ha kommit så långt vad gäller min hobby: Smyckes tillverkning.

Till en början tänkte jag hela tiden att det aldrig kommer bli något stort av det här, de kommer aldrig nå ut till folk. Men idag ser jag på det annorlunda... Man kan om man vill. Det enda som sätter stopp för dina drömmar och dina mål är du själv.

Så till alla: Gör det ni tycker om, tro på er själva, vet att ni kan och satsa hårt så kommer ni lyckas.

Och gör ni inte det så är det bara att prova igen och igen. Tills ni en dag står där och känner er lyckliga och stolta, precis som jag gör just nu!Det var allt jag ville!2010-05-06 @ 16:18:37
URL: http://misspinklady.blogg.se/
Postat av: Emelie

Min åsikt: snoppar är fula.

2010-05-06 @ 16:44:34
URL: http://emelievanamnet.blogspot.com
Postat av: Kashaya

Idag är jag irriterade över att ha behövt åka till universitetet bara för att få veta att seminariet var inställt. Det hade väl varit ok om det inte var för att det är obligatorisk närvor på den här kursen. Varför har man obligatorisk närvaro på universitetet? Vi är vuxna människor som själva kan ta ansvar för våra studier så obligatorisk närvaro är onödigt. Om det är något tillfälle som man inte får missa så visst ha obligatorisk närvaro på det då. Men då får ni se till att lärarna dyker upp också och inte i sista minut ändra tiden och sedan förvänta sig att vi studenter ska kunna ändra våra scheman i sista minut. Många av oss måste nämligen jobba under studietiden för att få pengarna att räcka till!

2010-05-06 @ 16:55:42
URL: http://kashaysblogg.blogspot.com
Postat av: josefin

Jag är trött på att man alltid får skit för att man är överviktig.Man är inte lika snygg när man är tjock, det får man ofta veta. Man är inte lika mycket värd som andra. Dessutom skyller folk alla ens problem på att man är tjock.Jag har ont i huvudet.

"Ja, man har det oftare när man är tjock."Jag är så trött idag.

"Du kanske skulle bli smal."Jag känner mig ledsen idag.

"Ja, inte så konstigt när du är så fet."Många gånger har jag fått veta att vad jag än har för problem så är det min storleks fel. Jag är trött på att man ska vara annorlunda eller "fel" bara för att man har mer kött på benen än en annan. Alla ser vi olika ut, när ska vi lära oss att acceptera det och se varje individs värde? Jag är inte mindre lycklig för att jag är tjock, men världen omkring mig vill gärna få mig att tro det. Men jag tänker inte lyssna. För jag mår bra så länge jag är mig själv, oavsett form, färg, kön och storlek.Tack för mig.

2010-05-06 @ 17:01:16
URL: http://sameoldstories.blogg.se/
Postat av: elina

Min åsikt: varför åka bil när man kan cykla (särskilt när det är fint väder)

2010-05-06 @ 17:09:43
URL: http://elinaaz.blogg.se/
Postat av: Fanny

Det suger att man ska behöva vara sjuk när det är sommar ute!

2010-05-06 @ 17:11:26
URL: http://dettrorjag.blogg.se/
Postat av: elina

Hiss: att solen äntligen har kommit fram framför målnen och sommaren är snart härDiss: man får gräsfläckar (ibland)

2010-05-06 @ 17:13:37
URL: http://elinaaz.blogg.se/
Postat av: elina

det är tråkigt att man inte har bra kondition :P

2010-05-06 @ 17:14:37
URL: http://elinaaz.blogg.se/
Postat av: elina

Jag gillar värkligen inte att varje gympa lektion så ska man spela fotboll! Särsklit när man är ute då blir det extra mycket fotboll. Vist det är ju jätte kul för dom som kan och tycker det är kul men för dom som inte kan och tycker det är jätte jobbigt och tråkigt?! Man skulle ju i alla fall kunna minska fotbollen lite eller att dom som inte vill spela får göra något annat i stället!För det är ju bra om alla kämpar, så dom som är sämmre på fotboll kanske inte kämpar såmycket men om dom får göra något dom är bra på eller kan så kämpar man ju!Jag är en av dom och det är värkligen inte kul!

Tack för att jag får säga mitt!

2010-05-06 @ 21:16:16
URL: http://elinaaz.blogg.se/
Postat av: Fanny

Jag tycker att det är konstigt att alla fyra åsikter denna veckan har vart negativa åsikter som har klagat på något. Jag tycker att vi alla behöver se bort från det som vi inte är nöjda med och istället se till det positiva! Vi lever, bara det är väl en underbar möjlighet? Och att varje vår få se knopparna brista och alla träd bli gröna igen, det är så underbart att få se något så vackert varje år!

2010-05-07 @ 09:47:48
URL: http://dettrorjag.blogg.se/
Postat av: Smycken

Vad är det för förebilder vi har idag?

Inte undligt att tonåringar svälter sig själva och blir självmordsbenägna. Titta bara på all reklam överallt. De bara skriker ut att man ska vara SMAL! Bloggare som retusherar bilderna på sig själva innan de lägger ut dem på bloggen. Antirynkkrämer som säger att man blir 10 år yngre. Ska man inte så åldras? Vi borde göra något åt det här nu! Folk ska vara normalbyggda på reklambilderna. Lite rynkor i ansiktet kan vara vakert!

2010-05-07 @ 09:58:59
URL: http://www.myowndesign.webshoponline.se
Postat av: Daniela

Varför är det bara okej för tjocka personer att gå ner i vikt? Jag anser att visa passar som smala, vissa som normala och andra som tjocka. Och sen borde det vara okej med det, men så är det inte, det ska alltid vara nått fel. Borde man inte få göra vad man vill med sin kropp bara man är nöjd? Det finns så mycket regler överallt, på precis allt, "du får inte älska en person efter en vecka" "Du får inte vara tjock utan att ALLA kan acceptera det"(det är en annan sak om man mår dåligt av det men jag menar om man tycker om det) "Du får inte gå ner i vikt om du är normal" "du får inte gilla nån som är ful, samma här att inte alla accepterar det" osv osv osv osv. alla har olika smak. För mig finns det smala, normala och tjocka personer, man är antingen eller, smal är man om man väger tio kilo för lite, tjock är man om man väger 10 kilo för mycket och normal är man om man väger där emellan. Jag är normal, jag tycker att jag skulle passa mer som smal, men när jag säger det högt säger alla emot. Jag planerar inte att göra det på det dåliga sättet, inte genom att svälta mig själv, och jag tänker inte ta det överstyr, jag har fatksikt mitt förnuft. Och vad är det som säger att överviktigt har mer rätt att vara nöjd över sin kropp än andra? det här gäller ju också om man vill gå upp i vikt, borde vara lika åt alla håll och kanter. En pytte liten del av min åsikt var det där.

2010-05-07 @ 19:22:47
URL: http://danielabahlstrom.blogg.se/
Postat av: elina

Betyder värkligen utseéndet så mycket! Varje gång på morgonen efter gympan så hör man:

- OJ! Jag måste sminka mig, jag ser förfärlig ut!

- Ja me.Jag sminkar mig ibland men om man spacklar på sig en massa så kanske man till slut inte klarar av att visa sig utan smink!

Det är jätte fint men tänk sedan när man sa visa sig utan smink för sin pojkvän eller någon annan!

Kommer man våga det! Och huden blir ju bara sämmre med smink!Har slutat med fondation och puder och efter det har

min hud blivit JÄTTE fin och bra. så varför använda smink om man är nöjd och stolt om sig själv.

2010-05-07 @ 20:07:19
URL: http://elinaaz.blogg.se/
Postat av: elina

Jag vill värkligen hissa er som är så snälla och ger oss chansen att vinna 600kr eller en biobiljett! Det är värkligen något man blir sypper glad av.Och det bästa med det hela är ju att man bara behöver skriva sin åsikt och sen hoppas på det bästa!

Det är värkligen sypper snällt av er!Älskar att ni gör detta för oss :D

2010-05-07 @ 20:30:57
URL: http://elinaaz.blogg.se/
Postat av: susanne

Jag vill verkligen dissa opedagogiska lärare. Just dessa små äckliga kryp kan verkligen förstöra ens dag.

2010-05-08 @ 10:06:35
Postat av: rebecca strömgren

Min åsikt: flickan som blev mördad i råbyskogen var en vän till mig, vi träffades inte så mycket men träffades ibland på en fritidsgård två gånger i veckan. Hon var jätte snäll & fin en underbar person. Jag fattar inte hur man kan mörda en sån person, det var inte menning att mörda henne från början sen gick de överstyr. Och det fanns två andra killar inblandade vad jag har hört. Och dom har inte ens blivit tagna av polisen änu. Jag vill iaf dissa mordet på Beatrice. Hon blev bara 16 år. Jag var på hennes minnest stund igår och det samlades över 100 ungdommar. så r.i.p beatrice fredrixon. vi saknar dig. det var min åsikt, om det ens var en åsikt?

2010-05-08 @ 11:10:01
URL: http://rebeccastromgren.blogg.se/
Postat av: ANGELICATO

Human - mänsklig, människovänlig - få en human behandling."etiska och moraliska principer om hur man behandlar en annan människa"När har man rätt att använda ordet "humant"?Angående en fråga om att vissa sjuka djur som aldrig kommer att bli friska så återkom ofta just ordet "Humant" såsom att "det är mer humant att avliva djuret"Men hur kan något som vi människor själva i de flesta fall inte utför på våran egen art, exvis dödshjälp kallas humant?För mig går det inte ihop?

2010-05-08 @ 23:27:27
URL: http://angelicato.se
Postat av: ANGELICATO

"Fru gårman" ser ut att ha klänning, har slanka ben likt en barbie och bresar rejält med benen, precis som herr gårman.Samtidigt klagar många feminister på att leksaksförsäljare/affärer exponerar sina varor könsstereotypt, dvs att tjejavdelningen består av så kallade flickleksaker såsom dockor och så kallade pojkleksaker såsom bilar.De menar att barnen "tvingas in" i en "viss roll" med ett "visst tänkande".De menar att en flicka minsann visst ska få/kan leka med den coola marinblåa leksakssoldaten.och samtidigt propagerar man på att en fru har klänning och har slanka ben. När det i själva verket inte längre är så gammaldags. Nuförtiden går alla runt i jeans, mjukisbyxor och är knubbiga.

2010-05-08 @ 23:28:58
URL: http://angelicato.se
Postat av: Emelie

Jag dissar omvärldens syn på Israel så fort det blir krig. Jag menar senast i Gaza så hade dem skjutit raketer i SJU ÅR mot en stad i Israel utan att omvärlden reagerade. Men när Israel får nog så blir det helt plötsligt världens nyhetsbomb.När Israel attackerade hade man i staden drygt sju sekunder på sig till närmsta skyddrum. Människorna hade inget liv, barnen kunde inte hitta på något efter skolan. //Emelie

2010-05-09 @ 10:58:32
URL: http://zweeety.blogg.se/
Postat av: elina

Jag vill värkligen hissa er som är så snälla och ger oss chansen att vinna 600kr eller en biobiljett! Det är värkligen något man blir sypper glad av.Och det bästa med det hela är ju att man bara behöver skriva sin åsikt och sen hoppas på det bästa!

Det är värkligen sypper snällt av er!Älskar att ni gör detta för oss :D

2010-05-09 @ 18:26:15
URL: http://elinaaz.blogg.se/

Kommentera här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0

Fashionize.se
ForHair.se

<