Till startsidan

Ros

Lämna ditt ros i kommentarsfältet nedan.
Tack!

Kommentarer
Postat av: Smycken

Vi har en fri vilja. Alla får välja själva om de vill dricka eller ej. Tyvärr finns de de som inte kan behärska alkoholen. Då är det en annan sak. Det är inte rätt att dricka så mycket så man blir en börda för samhället. Kostar samhället pengar.

Men så länge man håller det på en rimlig nivå så är det okej att dricka alkohol!

2010-05-07 @ 09:38:58
URL: http://www.myowndesign.webshoponline.se
Postat av: sofia

som ovan sagt, att vi har en fri vilja, och det är kul och ta ett glas ibland, för att det är gott i goda vänners sällskap, för det var nog det, de var tänkt på från början, i stället för det här vrålsupandet alla ungdommar gör... i rätt mån är alkohol ok!

2010-05-08 @ 17:30:13
URL: http://zerphina.blogg.se/
Postat av: M i z c a

Varför skulla man vara emot alkohol? Det finns så mycket negativa händelser om man dricker alkohol, det kan jag hålla med om, men eftersom vi alla har egna val så väljer vi själva hur mycket vi skall dricka! Jo, klart att folk har en tendens att tappa förståndet när alkohol finns med i bilden men det är ju upp till var och en egentligen. Sunt förnuft finns det väl något som heter? För om det inte skadar någon annan eller något i samhället så ser jag inga problem med alkohol!Jag tror många blir gladare och vågar mer om dom får lite alkohol i blodet. Sen om det är en fördel vågar jag mig inte på att säga, men det är ju bra med lite hjälpmedel så man vågar att ta kontakt med någon man vill ha kontakt med.

Att dricka lite då och då tillsammans med sina vänner är ju bara mysigt och gott. Att dricka något man egentligen inte tycker om är ju fel, mycket fel och det förstår jag mig inte på.

Att dricka så pass mycket att man dagen efter säger: Faaaaan vad full jag var igår och jag minns ingenting, men gud vad kul det var.. kan ju inte vara hälsosamt för fem öre. Hur kul är det när man inte kommer ihåg vad som hänt?

2010-05-10 @ 16:20:29
URL: http://rodeback.blogg.se/
Postat av: Vero

Jag är för alkohol under ordnade och trevliga former. Så länge man inte skadar sig själv eller andra på något vis så är det väl helt i sin ordning med ett glas eller två. :)

2010-05-10 @ 16:20:31
URL: http://frokendreadhead.blogg.se/
Postat av: Laura

Självklart är jag för! Man ska dricka alkohol i lagom mängd och för att det är gott!

2010-05-13 @ 16:21:40
URL: http://tossavanien.blogg.se/
Postat av: Anonym

de som vill dricka får dricka, man bestämmer ju över sig själv och man bestämmer ju själv om man ska dricka eller ej, så de som är emot behöver ju bara inte dricka :)

2010-05-14 @ 11:13:02
URL: http://juliaohlssonn.blogg.se/

Kommentera här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0

Fashionize.se
ForHair.se

<