Till startsidan

Rök ej!

"Min åsikt handlar om rökning!
Jag är faktiskt emot det, vad är det som är nödvändigt med att röka? Visst en del tycker det är coolt men det finns så mycket annat som är coolt och som är så mycket bättre, man förstör ju nästan sitt liv med att röka, man dör tidigare och vad är det för vits med det?!
Jag skulle verkligen önska att det var lätt att sluta röka så alla som vill sluta har lätt för det... Jag är stolt över att jag inte har rökt en enda gång och jag har inga planer på att ändra det :D"

Vill ni läsa mer av vinnaren går ni in på:http://elinaaz.blogg.se/.
P.S Tack till er som skrivit uppmuntrande ord!
D.S


Kommentarer
Postat av: M i z c a

Jag tycker det är duktigt av dig att motstå eftersom det är som du säger, väldigt dumt och det finns egentligen ingen anledning att starta från början! Man vet inte innan hur det är så varför börja?

Men jag antar och tror faktiskt att de flesta börjar för att dom tycker det är coolt, grupptrycket med andra ord.. och så fastnar man!

Jag klarade av att lägga av för sex år sen, men tyvärr så började jag igen förra året, men det var inte för att det var coolt/grupptryck utan för att jag saknade det. Korkat? Jaa!Jag blir lugn av det, avstressande och det är faktiskt jävligt gott, så det är min anledning just nu! Dock tycker jag det vore bra om dom slutade tillverka skiten, för det är nog enda som gör att alla slutar.

2010-05-19 @ 20:47:59
URL: http://rodeback.blogg.se/

Kommentera här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0

Fashionize.se
ForHair.se

<