Till startsidan

Man ska leva i nuet!

Man ska leva i nuet!
Det är helt självklart egentligen, men ändå är det väldigt få personer som gör det. De flesta människor är överallt utom i nuet. Så är det. Människor vill alltid göra det man inte gör!
Ja är det inte lite så, när man tänker efter.
Har man inte ett jobb så handlar det mycket om att få ett jobb. Att jobba blir en drömtillvaro. Att få vara med. Ha någonstans att gå till. Man finns. Man räknas. Men när man får ett jobb då ändras allting mycket snabbt. Då kretsar plötsligt mycket om att få vara ledig. Att få någon extra semesterdag. Att få sluta tidigare ibland osv. Helt plötsligt är ledigheten en drömtillvaro.
Ett annat exempel är att om man ska man gå på restaurang så är målet att komma dit, men när man väl är där så blir målet snart att komma därifrån. För man ska hela tiden vara just där man inte är. Just så lever många människor sina liv idag och det kan inte vara vettigt. Jag tror att människor måste lära sig att leva i nuet. Inse att det är bra som det är. Just här, just nu! Åtminstone är det inte speciellt mycket bättre någon annanstans, någon annan gång.
Så lev här och nu, men glöm inte bort att leva för evigt!
Richard

Kommentarer
Postat av: josefine

kan du göra en header till mig? maila mig då kram :D

2010-07-05 @ 11:18:43

Kommentera här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0

Fashionize.se
ForHair.se

<